top of page

Blog

Blog

Verhuizing ErZijn

Vorig jaar zomer kochten we een nieuw huis in Eindhoven en toen leek de verhuizing nog mijlenver weg.


Maar nu is het dan bijna zover en het bruist hier van de plannen, er staan al dozen ingepakt, verfspullen geregeld. Kortom, alles maakt duidelijk dat wij binnenkort naar een nieuwe woning vertrekken, dichterbij familie en vrienden in die regio.


De praktijk verhuist mee, en waar ik eerst alleen nog bezig was met plannen maken voor de nieuwe inrichting, komt nu ook het besef dat er afscheid genomen moet worden. Afscheid van ruim zestien jaar praktijk in Berkel-Enschot. Hier ben ik écht begonnen nadat ik mijn diploma Massagetherapie had behaald. Voor de liefde verhuisde ik met mijn kinderen naar het voor ons onbekende Berkel-Enschot. Ik weet nog dat mijn schoonmoeder apetrots op me was toen ik de eerste weken 3 klanten in de week had. “En allemaal hier uit Berkel, echt waar, wat knáp zeg!”, riep ze uit. Terwijl ik dacht: “Ojee, als het hier bij blijft dan kan ik wel stoppen als ondernemer.” Gelukkig is het goed gekomen en heb ik een bloeiende praktijk opgebouwd met cliënten uit de wijde omtrek.


Sommigen gaan met me mee naar Eindhoven, en anderen niet. De afgelopen weken is er al vaak afscheid genomen. Met cadeautjes, mooie woorden, knuffels, en soms een traan. Van binnen roert zich een gevoel bij mij van dankbaarheid, enorme dankbaarheid voor al die mooie uren hier in mijn praktijk. En ook een gevoel van spanning en onzekerheid: als dat straks in Eindhoven ook maar weer lukt. Gelukkig is er ergens ook wel een vertrouwen dat het goed komt. Op naar een mooie, nieuwe uitdaging. ErZijn Eindhoven opent 30 mei. Ik heb er zin in!

Commentaires


bottom of page