top of page

Massage bij klachten

Massage bij klachten

Heb je last van vermoeidheid, stress of chronische pijn?
Dan is het heerlijk om je spieren regelmatig los te laten masseren en een uurtje tot rust te komen met massage. Daarvoor ben je bij ErZijn op de juiste plek.

Maar wist je dat dit ook signalen kunnen zijn waarmee je lichaam aangeeft dat er iets aan de hand is. Massagetherapie kan je helpen om de onderliggende oorzaak te vinden.

Luisteren naar je lichaam

Luisteren naar je lichaam

Massagetherapie helpt je om je lijf echt te voelen en te leren luisteren naar wat het jou wil vertellen. Samen onderzoeken we of er patronen zijn die de klachten veroorzaken. Je leert de taal van jouw lichaam beter verstaan en krijgt daardoor meer inzicht in wat je beweegt of tegenhoudt.

 

Massagetherapie helpt je weer te luisteren naar je lichaam en om inzicht te krijgen waar je op vastloopt. 

Hulpvraag

Massage bij klachten

Er kunnen verschillende redenen zijn om aan massagetherapie te denken:

  • Bij stress, vermoeidheid, angst of somberheid

  • Bij fysieke klachten of chronische pijn

  • Als je ondersteuning nodig hebt in een moeilijke periode in je leven

  • Als aanvulling op een behandeling bij een arts, psycholoog of fysiotherapeut.

De behandeling wordt helemaal op jou afgestemd. Of je nu komt voor een losse massage of voor een traject van meerdere keren. Ik combineer diverse massagetechnieken met bewustzijnsoefeningen gericht op ademhaling en ontspanning. Massages die ik toepas zijn onder meer voetreflexologie, bindweefselmassage, manuele lymfedrainage, klassieke massage, energetische massage.

Je hebt me heel veel steun gegeven, ik voel me veel rustiger, dichter bij mezelf en heb weer overzicht, dank je wel. 

- MAARTJE

Ervaringen

Ik ben nog nooit, met zoveel aandacht, aangeraakt. Door jouw handen kan ik mezelf weer voelen, wat een bijzondere ervaring.

- ELLEN

Voorheen moest ik me vaak ziek melden in verband met zware hoofdpijnen. Maar door jouw regelmatige massages komt dat nog maar zelden voor.

- JAN

bottom of page