top of page

Blog

Blog

ErZijn viert haar eerste jubileum in Eindhoven

Een jaar van trots en dankbaarheid

Deze maand vieren we een bijzondere mijlpaal: ErZijn Massage & Therapie bestaat één jaar in Eindhoven! Het afgelopen jaar was een periode van groei, nieuwe cliënten, en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. Na 17 jaar met veel plezier wonen en werken in Berkel-Enschot, besloten we een nieuwe start te maken in Eindhoven. In juni 2023 openden, na een korte verbouwing, de deuren van mijn nieuwe praktijkruimte.


Nieuwe start, nieuwe kansen

De verhuizing naar Eindhoven was een grote stap, maar het bleek al snel de juiste keuze te zijn. Ik ben trots op wat ik in dit eerste jaar heb bereikt. De ontvangst in Eindhoven was hartverwarmend, en ik heb al veel nieuwe cliënten mogen verwelkomen. Daarnaast ben ik blij dat een aantal trouwe cliënten van Berkel-Enschot ook de weg naar mijn nieuwe locatie hebben gevonden.


Waardevolle samenwerkingen

De groei in de praktijk heb ik mede te danken aan de waardevolle contacten die ik heb gelegd met verschillende zorgprofessionals in deze regio. Praktijkondersteuners, verloskundigen, bekkenfysiotherapeuten en het rouwcafé hebben regelmatig naar me doorverwezen. Daarnaast zorgen ook mijn cliënten zelf regelmatig voor doorverwijzingen. Heel fijn om dat vertrouwen te krijgen!


Bedankje

Als dank voor het vertrouwen en de steun dit afgelopen jaar krijgt nu iedereen die de praktijk bezoekt, een zakje bloemzaad mee naar huis. Een mooi symbool: we blijven samen groeien, zowel persoonlijk als professioneel.


Dank aan iedereen die dit eerste jaar in Eindhoven onvergetelijk heeft gemaakt.  Ik kijk ernaar uit om, samen met jullie, de komende jaren nog meer te groeien en bloeien.


Veel liefs, Yvonne

Comments


bottom of page