top of page

Blog

Blog

ErZijn heeft een nieuwe site | Afscheid en nieuwe kansen


Met trots en blijdschap wil ik jullie mijn nieuwe website laten zien. ErZijn in een nieuw 2020-jasje. Een ander uiterlijk waarbij zowel het logo als de kleuren, foto’s en teksten zijn aangepast. Innerlijk hetzelfde gebleven, hoewel….Een paar maanden geleden hadden Wilma en ik telefonisch contact en ik was behoorlijk beduusd van ons gesprek. Wilma gaf aan te willen stoppen met ErZijn Amersfoort om zo meer balans en rust in haar werkende leven te creëren. Een prachtige baan in de zorg voor dementerenden viel haar al snel in de schoot. Precies wat ze wilde. Maar het doet me verdriet om zakelijk afscheid te nemen. We kijken terug op 15 jaar ErZijn-samenzijn. Allebei onze eigen praktijk, maar toch ook heel veel gedeeld. Gelukkig blijven we dat op persoonlijk vlak ook zeker doen.

Maar dan,… na de eerste schok kwam ook mijn praktische kant weer boven. Wat wil ik nu zelf, ook het pad op van een vaste baan? Iets anders dan mijn massagepraktijk? De Corona-tijd gaf volop ruimte en stilte om hier over na te denken. En het is me duidelijk: de blijheid, energie en dankbaarheid die ik voel in mijn werk als massagetherapeut is nog steeds helder aanwezig.

Een afscheid biedt ook nieuwe kansen. Een nieuwe kans om de website weer helemaal up-to-date te maken. Persoonlijk, helemaal passend bij mij. Kernwoorden die opkwamen waren woorden als zacht, eigen, rustgevend, gestructureerd, helder. En het allermooiste: mijn gezin bood aan me te helpen met het maken van een nieuwe site. Iedereen die me een beetje kent weet hoe mijn man en kinderen bij mij op de eerste plaats staan. Ik voel dan ook een grote dankbaarheid dat ze al hun creativiteit, expertise en steun hebben ingezet om met mij deze site te bouwen. Innerlijk dezelfde Yvonne, en met nóg meer zin en energie om bekende en nieuwe cliënten te verwelkomen via internet. Heel benieuwd wat jullie ervan vinden.


Comments


bottom of page