top of page

Therapeutische massage

IMG_5588_edited_edited.png

Welkom bij Praktijk 'ErZijn', waar we gespecialiseerd zijn in het verlichten van (chronische) klachten, het bevorderen van ontspanning en het stimuleren van bewustwording.

 

Waarom Therapeutische Massage?

Bij 'ErZijn' kijken we verder dan alleen oppervlakkige behandeling van klachten. We richten ons op het achterhalen en aanpakken van de diepere oorzaken van fysieke klachten en combineren daarvoor meerdere behandeltechnieken.

Zit je niet lekker in je vel en weet je niet waarom? Heb je meerdere klachten of pijnlijke plekken? Laat me je helpen. Samen werken we aan een gezonder, meer ontspannen en bewuster leven.

Passend bij jou

rugmassage2_edited.jpg

Voor wie?
Therapeutische massage
is geschikt voor een breed scala aan klachten, waaronder lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, migraine, lage rugpijn, stijve nek en schouders, en uitstralende pijnen. Ook psychische klachten zoals burn-out, slapeloosheid en stress, emotionele uitdagingen zoals rouw en trauma, en algemeen welzijn als je je niet lekker voelt zonder duidelijke oorzaak kunnen worden behandeld.

 

Wat kun je verwachten?
Na een grondige intake worden precies die technieken toegepast die op dat moment het beste bij jou passen, waaronder deep-tissue massage, triggerpoint massage, energetische massage, voetreflexmassage en ademhaling-, bewustzijns- en ontspanningsoefeningen.

Voordelen

IMG_5520.jpg

Ontdek de voordelen van therapeutische massage!

Fysiek kan het verlichting bieden bij zenuw- en spierpijn, tintelingen in ledematen, rug-, nek- en schouderklachten, en verbeterde spijsvertering.

Emotioneel en mentaal kan het ondersteuning bieden bij rouw, burn-out, depressie of trauma  en het mentaal welzijn verbeteren. Bovendien kan het helpen bij persoonlijke groei en het achterhalen van de onderliggende oorzaken van klachten.

 

Vergeet niet dat de meeste zorgverzekeraars massagetherapie geheel of gedeeltelijk vergoeden, afhankelijk van de aanvullende polis die is afgesloten.

Even Voorstellen

Yvonne Brekelmans

Mijn naam is Yvonne Brekelmans. Masseren en kennis doorgeven is mijn passie. Sinds mijn HBO opleiding tot Massagetherapeut in 2006, volg ik nog jaarlijks diverse bijscholingen op het gebied van massage en coaching.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!

Yvonne Brekelmans
ErZijn Massage & Therapie

Landleven 204
5658 HZ Eindhoven
tel: 06 - 13 02 11 58
yvonne@erzijn.net

Tarief : 60 minuten: € 80,00

Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, is (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk.

 

Ik ben lid van de beroepsorganisaties LVNT en RBCZ, en het Netwerk Rouwen met Compassie voor lichaamsgerichte rouwbegeleiders.

Al na de eerste behandeling heb ik drie weken geen hoofdpijn meer gehad. Daarvoor? Twee keer per week!"

- ELS

Ervaringen

Wat ik bij jou ervaar is dat je heel zuiver bent. Zeker met traumaverwerking is dat heel belangrijk en jij kunt dat. Onderweg in het masseren blijf je uitfilteren en ik vind dat zo zuiver.....tot in de kleinste haarvaatjes toe, het heeft bijna iets magisch."

- LAURA

De massage bracht me in contact met de last die ik meedraag; niet alleen op mijn schouders, maar ook in mijn werk. Ik ging een stuk lichter en met meer inzicht naar huis." 

- ERIC

bottom of page