top of page

Privé cursus babymassage

Cursus babymassage 1

Deze privé cursus babymassage is geschikt voor alle baby’s van 6 weken tot 9 maanden mét hun ouder(s). Iedereen kan het leren! Hierbij is er alle aandacht voor jullie kindje, en voor het aanleren van een ontspannende babymassage volgens de Shantala methode.
 

In twee lessen van 60 minuten leer ik jullie hoe je je kindje van top tot teen kunt masseren en zo buikkrampjes verhelpt, slaap bevordert en overprikkeling kunt verminderen. Je baby zal het heerlijk vinden en zich veilig en geborgen voelen.

Ontspannend en persoonlijk

Cursus babymassage

Het is heel leuk om te doen, en een mooie manier om liefde, geborgenheid en zelfvertrouwen aan je kindje te geven. Bovendien is deze cursus:

  • ontspannend voor baby én ouder(s)

  • individueel, dus alle aandacht en tijd voor jullie

  • helpt bij buikkrampjes

  • rustgevend voor kindjes die snel overprikkeld zijn 

  • tips bij overstrekken

  • bevordert slaap

  • stimuleert het afweersysteem 
     

Van top tot teen

Cursus babymassage 3

Je leert in twee lessen de Shantala babymassage techniek waarbij je beentjes, armpjes, buik, borst, rug en gezichtje van je kindje leert masseren.

 

De Shantala massage wordt veel gebruikt in de babymassage omdat het een rustige, ritmische massage is die door iedereen geleerd kan worden.
 

Daarnaast leer je nog enkele voetreflexgreepjes voor baby’s die bijvoorbeeld last hebben van buikkrampjes, bij verkoudheid, tandjes krijgen. Verder worden er praktische tips gegeven over bijvoorbeeld olie, aromatherapie en lichaamstaal.  

Even Voorstellen

Yvnne Brekelmans, Praktijk ErZijn Eindhoven

Mijn naam is Yvonne Brekelmans. Masseren en kennis doorgeven is mijn passie. Na mijn HBO opleiding tot Massagetherapeut heb ik diverse bijscholingen gevolgd waaronder waaronder Docent Babymassage, Voetreflexologie en Zwangerschapsreflexologie. Al meer dan 15 jaar geef ik cursussen babymassage. Daarnaast geef ik massagetrainingen bij een opleidingsinstituut in o.a. Docent babymassage en in voetreflexologie.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!

Yvonne Brekelmans
ErZijn Massage & Therapie

Landleven 204
5658 HZ Eindhoven
tel: 06 - 13 02 11 58
yvonne@erzijn.net

Tarief: Twee privélessen van 60 minuten: € 130,00.
Inclusief gebruik massageolie en een boekje met uitleg en tips.

 

Cadeaubon
Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een babyshower of zoek je een leuk kraamcadeau? Geef een cadeaubon voor een babymassage cadeau!

Ons ventje heeft een moeilijke start gehad. De massages vindt hij heerlijk, en voor ons is het zo fijn om hem tevreden te zien en hier zelf een bijdrage aan te leveren. Top!

- BIRGIT & SJOERD met MAX

Ervaringen

Mijn man en ik vonden de individuele babymassage superleuk. Yvonne legt alles helder uit en had goede tips voor ons, bijvoorbeeld over het basisbevestigend dragen en een voetmassage bij buikkrampjes. Een aanrader!

- ILSE & MARK

Hele leuke cursus babymassage, en we mochten zelfs onze oudste meenemen die gezellig op de babypop mee masseerde.

- FAMILIE HOOGENKAMP

bottom of page